ShAuto ERP شُماران سیستم

نرم افزار داشبورد مدیریتی شُماران سیستم

تصمیم‌سازی سریع با داشبورد مدیریتی هوشمند

Management Dashboard Software

با نرم‌افزار داشبورد مدیریتی، تصمیم‌گیری‌ سریع‌تر، دقیق‌تر و هوشمندانه‌تر را تجربه کنید. همه داده‌های کلیدی کسب‌وکار خود را در یک نگاه ببینید، تحلیل کنید و عملکرد سازمان را بهینه سازید.

این داشبورد با اتصال به تمامی بانک‌های اطلاعاتی سازمان، داده‌ها را از منابع مختلف جمع‌آوری کرده و آن‌ها را به نمودارها، شاخص‌ها و هشدارهای هوشمند تبدیل می‌کند.

داشبورد مدیریتی
ShAuto ERP شُماران سیستم

ویژگی‌های نرم افزار داشبورد مدیریتی شُماران

نـرم افـزار داشبورد مدیریتی شُماران، راهكار جامعی است كه هدف آن جمع‌آوری اطلاعـات لحظه‌ای از فعالیت‌هـايی است که طی فرآیندهای کسب‌وکـار انجام می‌شود. ایـن نـرم‌افـزار بـا تعریف شـاخص‌هـای کلیدی عملکرد هر بخش از سازمـان، بهترین ابزار مدیریتی را فراهم می‌سازد این ابزار لازمه هر سازمانی است که استراتژی بهره‌گیری از هوش تجاری (BI) را در کسب‌وکـار خود اتخاذ نموده است.

داشبورد مدیریتی
نرم افزار داشبورد مدیریتی
داده‌ها را ببین، تحلیل کن، تصمیم بگیر
ShAuto ERP شُماران سیستم

مزایای استفاده از نرم افزار داشبورد مدیریتی

نرم‌افزار داشبورد مدیریتی با فراهم‌کردن دسترسی سریع و آسان به اطلاعات کلیدی، به مدیران امکان تصمیم‌گیری دقیق‌تر و سریع‌تر را می‌دهد. این ابزار با پایش لحظه‌ای شاخص‌های عملکرد، افزایش شفافیت، صرفه‌جویی در زمان و یکپارچه‌سازی داده‌ها، نقش مؤثری در بهبود کنترل مدیریتی و افزایش بهره‌وری سازمان دارد. قابلیت شخصی‌سازی داشبوردها نیز آن را به ابزاری منعطف و کارآمد برای تمامی سطوح مدیریتی تبدیل کرده است.

داشبورد مدیریتی

داشبورد مدیریتی چیست؟

نرم‌افزار داشبورد مدیریتی ابزار بسیار کاربردی و مناسب در خصوص حل موارد ذکرشده است. داشبورد مدیریتی ابزاری برای تجسم و تجزیه‌وتحلیل داده است که در یک صفحه وضعیت شاخص‌های اصلی عملکرد و سایر معیارهای مهم تجاری و نقاط داده برای یک سازمان و بخش را نشان می‌دهد.

داشبوردها یک جز جدایی‌ناپذیر در راهکارهای نرم‌افزاری سازمان‌ها بوده و به‌طور گسترده برای ارائه اطلاعات تجزیه‌وتحلیل به مدیران مشاغل و ذینفعان استفاده می‌شوند. داشبوردهای مدیریتی که بعضاً به‌عنوان داشبوردهای تجاری و داشبوردهای داده نیز شناخته می‌شوند، معمولاً شامل تجسم داده‌های متعدد هستند تا به کاربران تجاری نمای کاملی از شاخص‌ها و روندهای مربوطه برای تصمیم‌گیری عملیاتی و برنامه‌ریزی استراتژیک ارائه دهند.

نرم افزار داشبورد مدیریتی شُماران سیستم

گزارشات و داشبورد مدیریتی

مدیران و صاحبان کسب‌وکار، همواره به دنبال بالا بردن بهره‌وری و سوددهی سازمان خود هستند. برای رسیدن به این هدف مکانیزه سازی و بهبود تصمیم‌گیری‌های یکی از بهترین روش‌ها است. اکثر تصمیم‌گیری‌های مدیران، بر اساس گزارشات و بررسی احوالات سازمان و مقایسه آن با دوران مشابه پیشین است. از این‌رو بر اساس همین اطلاعات پیش‌بینی و برنامه‌ریزی آینده نیز شکل می‌گیرد.

در تمامی بخش‌های سازمان، ارائه گزارشات به تفکیک موضوعات مهم و تصمیم‌ساز، از وظایف مدیران میانی است؛ که بر اساس این گزارشات و تجمیع اطلاعات نقشه راه برای ادامه کسب‌وکار روشن می‌شود.

نرم‌افزارهای سازمانی در بخش‌های مختلف با ارائه گزارشات نقش مهمی در برآورده شدن نیازهای مطرح شده دارند که اصولاً این گزارشات به تفکیک هر نرم‌افزار و در نرم‌افزارهای یکپارچه سازمانی، به‌صورت تجمیعی است. اما نکته مهم اینجاست که چطور خوانایی این گزارشات را بالا ببریم و مهم‌تر از آن، گزارشات را از منابع مختلف اطلاعاتی در هرکجای سازمان جمع‌آوری کرده و به داده‌های معنادار تبدیل کنیم.

تفاوت داشبورد مدیریتی با گزارش ساز

تفاوت اصلی داشبوردهای مدیریتی با گزارش سازها در نحوه ارائه اطلاعات هم ازلحاظ گرافیکی و هم ازلحاظ عملکردی است. به‌طوری‌که گزارشات نرم‌افزاری اصولاً بر پایه داده‌های ورودی و محاسبات ساده انجام می‌شود اما در داشبوردهای مدیریتی امکان فرمول نویسی های متعدد و ارائه شاخص‌های عملکرد در هر گزارش به تفکیک و تجمیع گزارشات وجود دارد.

طبیعتاً داشبوردها تعاملی‌تر از گزارش مای ساکن هستند و معمولاً کاربران را قادر مسازند که بر اساس نمودارها و گیج مای معنادار تجزیه‌وتحلیل داده‌ها را به‌سرعت انجام دهند. در تمامی بخش‌های سازمان، ارائه گزارشات به تفکیک موضوعات مهم و تصمیم‌ساز، از وظایف مدیران میانی است؛ که بر اساس این گزارشات و تجمیع اطلاعات نقشه راه برای ادامه کسب‌وکار روشن می‌شود.

نرم‌افزارهای سازمانی در بخش‌های مختلف با ارائه گزارشات نقش مهمی در برآورده شدن نیازهای مطرح شده دارند که اصولاً این گزارشات به تفکیک هر نرم‌افزار و در نرم‌افزارهای یکپارچه سازمانی، به‌صورت تجمیعی است. اما نکته مهم اینجاست که چطور خوانایی این گزارشات را بالا ببریم و مهم‌تر از آن، گزارشات را از منابع مختلف اطلاعاتی در هرکجای سازمان جمع‌آوری کرده و به داده‌های معنادار تبدیل کنیم.

مفهوم BI و یا هوش تجاری (business intelligence)

هوش تجاری (BI) یک فرایند مبتنی بر فناوری است که برای تجزیه‌وتحلیل و نمایش داده‌ها به روش‌های معنی‌دار و عملی مورداستفاده قرار می‌گیرد. هوش تجاری شامل بسیاری از برنامه‌ها، ابزارها، نظریه‌ها و فناوری‌ها است.

هوش تجاری یک مفهوم گسترده و متفاوت با داشبورد مدیریتی است. هوش تجاری به تجمیع همه داده‌های سازمان جه به‌صورت فیزیکی مانند اسناد و پرونده مای کاغذی و چه به‌صورت نرم‌افزاری از بانک‌های اطلاعاتی متفاوت در یک منبع داده که به اصطلاح دیتا ور هوس (data warehouse) گفته می‌شود؛ که بر اساس فرمول دهی‌ها و پاک‌سازی‌های داده‌ای به منبع قابل‌اتکا اطلاعات تبدیل‌شده و داشبورد وظیفه نمایش این داده‌ها را به روش‌های متعدد گرافیکی دارد.

این نمودارها در داشبوردهای مدیریتی به‌صورت میله‌ای، ستونی، دایره‌ای، کیکی، پشته‌ای، عنکبوتی، آبشاری و… بوده که در کسب‌وکارها برای نمایش گزارشات مرتبط استفاده می‌شود. در برخی موارد، داشبورد توسط اعضای یک تیم BI طراحی می‌شود. در برخی دیگر، آنها توسط تحلیلگران کسب‌وکار و سایر کاربران ایجاد می‌شوند از ویژگی‌ها و اجزای داشبورد BI علاوه بر پشتیبانی از تعامل، می‌توان به رابط مای قابل تنظیم و الگوهای داشبورد برای تسریع روند طراحی و توانایی جمع‌آوری داده‌های تاریخی و زمان واقعی، اشاره کرد.

 ابزارهای داشبورد BI می‌توانند به انبارهای داده، داده‌های اطلاعاتی و منابع داده پایگاه مای تجزیه‌وتحلیل داده‌ها – سیستم مای عملیاتی، تجهیزات صنعتی متصل شوند. همچنین ممکن است جداول داده‌ای را در اختیار داشته باشند که نگاهی گذرا به مقادیر مربوط به داده‌ها را ارائه می‌دهند. داده‌های جدولی اغلب شامل کدگذاری رنگی یا سایر روش‌های گرافیکی برای برجسته کردن اطلاعات خاص باشد.

 به‌عنوان‌مثال، برای نشان دادن کاهش فروش یا خسارات مالی و یا پایین بودن شاخص تولید از رنگ مای پرحرارت و برجسته استفاده می‌کنند تا در نگاه اول مهم‌ترین رویداد تجاری سازمان را مشاهده و تجزیه‌وتحلیل کنند. بنابراین داشبورد مدیریتی با بررسی روندهای تجاری کمک می‌کند تا یک سازمان بتواند برای استفاده از فرصت‌ها و رفع مشکلات اقدام کند. هوش تجاری ابزاری برای مدیریت اطلاعات است که برای ردیابی KPIها، معیارها و سایر نقاط کلیدی داده مربوط به کسب‌وکار، دپارتمان یا فرآیند خاص استفاده می‌شود.

از طریق استفاده از تجسم داده‌ها، داشبورد مجموعه داده‌های پیچیده را ساده می‌کند تا با یک نگاه، آگاهی از عملکرد فعلی، به کاربران ارائه شود. داشبورد برای تیم شما نگاه شفاف و واقعی ایجاد می‌کند. ترکیب داده‌های هوش تجاری با داشبورد، به تیم شما یک نگاه اجمالی از عملکرد آنها می‌دهد که برای بقای سازمان مفید است.

نرم افزار داشبورد مدیریتی شُماران سیستم

داشبورد مدیریتی در شاتو ERP

نسل جدید نرم افزار داشبورد مدیریتی تحت وب شُماران سیستم با جدیدترین تکنولوژی دنیای انفورماتیک ابزاری بسیار مناسب برای تحقق اهداف تحلیلی کسب‌وکارها است. این نرم افزار تحت وب به‌صورت یکپارچه با راهکار نرم‌افزاری ERP شُماران ارائه شده و توانایی استفاده در بستر مستقل را دارد. چابکی، سهولت کاربری، دسترسی آسان و برقراری ارتباط با تمامی بانک‌های اطلاعاتی در سازمان، بخشی از امکانات داشبورد مدیریتی شُماران سیستم است.

گزارشات داشبوردی در شاتو ERP شامل سه بخش است:

1-داده کاوی

الف: ارتباط با گزارشات آماده در راهکار ERP: در راهکار ERP شاتو بیش از صدها گزارش در نرم افزارهای متعدد وجود دارد که به استفاده از نرم افزار داشبورد، بدون دانش فنی امکان تبدیل گزارشات به نمودارها و اعمال شاخص‌های اختصاصی وجود دارد.

ب: ارتباط با گزارش ساز شاتو: در تمامی کسب‌وکارها علاوه بر گزارشات پیشفرض، نیز به ایجاد گزارشات اختصاصی و بر اساس نیاز مدیران وجود دارد. این امکان با نرم افزار گزارش ساز ایجاد شده و بدون دانش فنی تبدیل به داشبوردهای مدیریتی می شود.

2-مصور سازی :

برای خوانایی و درک بهتر گزارشات، و اخذ تصمیم در کمترین زمان ممکن، گزارشات با شاخص‌های اختصاصی به صورت گرافیکی و معنادار تبدیل به انواع نمودارها بر اساس نیاز تغییر شکل می‌دهند.

  • Gage: نمایش وضعیت یک شاخص
  • Piechart: نمودار دایره‌ای یا گراف
  • Barchart: نمودار ميله‌ای یا خطی
  • Monitoring: مصور سازی داده‌ها
نرم افزار داشبورد مدیریتی

برخی از امکانت نرم افزار داشبورد مدیریتی

  1. شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) با استفاده از فرمول‌ساز حرفه‌ای بر اساس پارامترهای سنجش
  2. شاخص‌ها با تعریف نقطه هدف و محدوده‌های کارایی هدف به‌صورت کاملاً پارامتریک
  3. گزارش‌های تحلیلی بر اساس نمادهای عقربه‌ای و تهیه‌ نمودارهای آماری
  4. گزارش‌های عمقی (Drill Down) شاخص‌ها و نمودارها بر اساس ساختار درختی
  5. داشبورد اختصاصی برای هر یک از مدیران بر اساس تنظیمات پیش‌فرض

هوش تجاری در ShAuto ERP

بمنظور استفاده بهینه مدیران ارشد از داده‌های مصور و گزارشات، امکان ایجاد تحلیل بر اساس فرمول‌های متعدد  و شاخص‌های اندازه‌گیری تعدادی و مقداری در نرم‌افزار شاتو اضافه شده است که امکان بسیار مناسبی برای گزارشات روزمره بر اساس شاخص‌های اختصاصی است.

این نرم افزار با اضافه کردن متنهای پیشفرضی به عنوان پیشنهاد و تحلیل، استفاده از فایل‌های  مدیا و تصویر را نیز برای ارائه هشدار امکان پذیر می‌کند.

راهکار لوازم خانگی

چرا شُماران سیستم؟

ShAuto ERP - لوگو شاتو ERP

جوایز و گواهینامه‌های حرفه ای

  • گواهینامه TEC کانادا
  • ششمین نشان عالی مدیر
  • گواهـینامه امنیت محصول
  • تندیـــس بلــورین TQM 2022
  • نشـــــان دومــین رویداد شـــکوفا
  • نـشــــان ســــتاره‌هـای فــنــاوری ایـران
  • نشان جشنواره جایزه تعالی مشتری مداری
  • دارنده نشان همایش بزرگ حسابداری تعهدی
  • همایش نشان مدیریت مرغوبیت کالا و خدمات
  • نشان اولین همایش صنعت و صادرات فناوری و اطلاعات
  • نشان ششمین همایش بزرگ ملی تجارت و اقتصاد الکترونیکی
  • همایش نشان ملی مدیریت کارآفرینی در فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران
  • بیشتر …
ShAuto ERP - لوگو شاتو ERP

ویژگی‌های شُماران سیستم

  • شرکت دانش بنیان
  • خلاقیت و نوآوری
  • پیشرو در بازار
  • پیشرو در صادرات نرم افزار
  • نزدیک به چهار دهه تجربه
  • تحقیق و توسعه مداوم
  • توسعه پایدار و رشد مستمر
  • استفاده از تکنولوژی های نوین
  • ارائه تخصصی ERP در حوزه های صنعتی
  • پشتیبانی مستمر
  • شبکه نمایندگی ها
  • ارائه محصولات نرم افزار با استانداردهای بین المللی
  • بیشتر …
اختصاصی سازی ERP

سؤالات متداول نرم افزار

داشبورد مدیریتی یک ابزار بصری برای نمایش و تحلیل اطلاعات کلیدی سازمان است که به مدیران کمک می‌کند تصمیمات بهتر و سریعتری را برای پیشبرد اهداف سازمان بگیرند.

همه سازمان‌ها و کسب‌وکارها، از شرکت‌های کوچک گرفته تا هلدینگ‌های بزرگ، می‌توانند از داشبورد مدیریتی برای بهبود عملکرد، و افزایش شفافیت استفاده کنند به ویژه در سطوح مدیریتی سازمان.

برخلاف گزارشات سنتی که ایستا و زمان‌‎بر است و اکثرا به صورت یکپارچه نیست، داشبوردهای مدیریتی اطلاعات را به صورت لحظه‌ای پویا و استفاده از بانک اطلاعاتی واحد نمایش می‌دهد و با طراحی بصری فهم داده‌ها را آسان می‌کند.

بله، اکثر نرم‌افزارهای داشبورد امکان اتصال به داده‌های ERP را دارند، اما نرم‌افزارهای ERP استاندارد و بهنام در کشور، داشبورد مدیرتی را به عنوان یک نرم‌افزار اصلی در راهکار ERP خود ارائه می‌کنند .

نظرات و سؤالات شما برای ما بسیار ارزشمند است؛ از طریق کامنت‌ها، دیدگاه‌های خود را با ما در میان بگذارید. 🙏😊

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *