شماران سیستم – بسیاری از شما ممکن است با افکتهای واقعت افزوده سوم شخص در فیسبوک و اینستاگرام آشنا باشید، بهخصوص که این افکتها در دوران قرنطینه ناشی از ویروس کرونا در دنیا محبوبیت خاصی پیدا کرده بودند. بهزودی این افکتها برای نرمافزار پیامرسان و پورتال فیسبوک نیز عرضه خواهند شد.
شرکت فیسبوک اعلام کرده است که از ابتدای سال میلادی آینده، تولیدکنندگان میتوانند افکتهای واقعیت افزوده خود را در نرمافزار پیامرسان و پرتال فیسبوک عرضه کنند. به گزارش شماران سیستم به نقل از وبسایت خبری تحلیلی engadget، بسیاری از شما ممکن است با افکتهای واقعت افزوده سوم شخص در فیسبوک و اینستاگرام آشنا باشید، بهخصوص که این افکتها در دوران قرنطینه ناشی از ویروس کرونا در دنیا محبوبیت خاصی پیدا کرده بودند.
خبر خوب اینکه بهزودی این افکتها برای نرمافزار پیامرسان و پورتال فیسبوک نیز عرضه خواهند شد. کمپانی فیسبوک در کنفرانس اخیر خود اعلام کرد که تولیدکنندگان افکتهای واقعیت افزوده از ابتدای سال آینده میتوانند این افکتها را برای پیامرسان و پورتال عرضه کنند. به این ترتیب میتوان انتظار داشت که در آیندهای نزدیک افکتهای سوم شخص نیز به افکتهای اولشخص واقعیت افزودهای که در حال حاضر از سوی خود فیسبوک روی این نرمافزارها فعال است افزوده شود.فیسبوک همچنین اعلام کرد که بهمنظور ساخت یک AR Lab جدید برای اولین روزنامهنگاری واقعیت افزوده با نیویورکتایمز همکاری خواهد کرد. هدف از ساخت این ابزار کمک به انسانها در درک موضوعات خبری به روشی تعاملگرایانه است. فیسبوک در این باره اعلام کرده است که این استوری های واقعیت افزوده قابلیتهای دیجیتالی، پرینتی و قابلحمل بودن را با اینستاگرام ترکیب خواهد کرد.
واقعیت افزوده بهسرعت به یکی از راههای تعامل کاربران با نرمافزارهای فیسبوک تبدیل میشود. بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط این کمپانی بیش از 600 میلیون نفر در جهان از نرمافزارها و وسایل مرتبط با واقعیت افزوده فیسبوک استفاده میکند و هم اکنون 400 هزار سازنده از 190 کشور جهان بیش از 1.2 میلیون افکت واقعیت افزوده را به اینستاگرام و فیسبوک افزودهاند. این کمپانی اعلام کرد که بیش از نیمی از این تولیدکنندگان زن بودهاند. واقعیت افزوده در فیسبوک تنها به ساخت صورتکهای بامزه و بازیهای ساده محدود نیست.
این کمپانی تصمیم دارد که این قابلیت را در کسبوکارها نیز به کار ببرد و برای مثال افراد قبل از خرید یک محصول در این شبکه اجتماعی بتوانند زوایای مختلف آن را بهراحتی بررسی کنند. علاوه بر این مثال دیگر از کاربرد این محصول قرارگیری مجازی مبلمان یا دکوریهای مختلف در جایجای منزل و بررسی ست شدن آنها با دکوراسیون اصلی خانه است. از دیگر کاربردهای واقعیت افزوده میتوان به ارائه بینشهای جدید در تحقیقات مرتبط با ساعت عینکهای هوشمند اشاره کرد. فیسبوک امیدوار است که با این فناوری بتواند روش تعامل مردم با یکدیگر و تکنولوژی را در آیندهای نهچندان دور دچار تحول اساسی بکند.