نرم افزار حسابداری صنعتی

سیستم حسابداری صنعتی شماران

حسابداری صنعتی به عنوان یک رشته از رویه ها و قواعد منظم برای ثبت و گزارش کردن اندازه گیریهای مرتبط با هزینه های ساخت کالاها و ارائه خدمات به شکل تفصیلی ،تعریف شده است. در واقع حسابداری صنعتی مجموعه ای از روش ها برای جمع آوری اطلاعات و مقایسه آنها با استاندارد ها می باشد. مکانیسم مورد استفاده برای به دست آوردن اطلاعات حسابداری صنعتی، سیستم حسابداری صنعتی است که با استفاده از نرم افزار حسابداری صنعتی به سادگی قابل انجام می باشد.
حسابداری صنعتی گاهی حسابداری مدیریت یا حسابداری شرکت ها نیز نامیده می شود و یکی از ابزار های اصلی برای مدیریت، برای برنامه ریزی ها به شمار می رود. نرم افزار حسابداری صنعتی، مدیریت را با استفاده از ابزار های مختلف مجهز می کند و تصمیم گیری، کنترل و ارزیابی را برای مجموعه ها آسانتر خواهد کرد.

مزایای نرم افزار حسابداری صنعتی شماران سیستم

search 4 min
ارائه اطلاعات دقیق و جزئی راجع به کلیه اقلام هزینه در مراحل مختلف تولید
budget 2 min
تسهیم خودکار هزینه مراکز خدماتی به تولیدی
استفاده از کاردکس نیم‌ساخته به جای معادل آحاد
برآورد حسابداری صنعتی قبل از تولید (کالاهایی که هنوز تولید آنها آغاز نشده است).
report 4 min
گزارش حاشیه سود فروش محصولات در پایان هر ماه
computer min
قابلیت اتکا اطلاعات فراخوانی شده از سایر نرم‌افزار
accounting min
سادگی در محاسبات و دقت در گزارش‌ها نرم‌افزار حسابداری صنعتی
analysis 2 min
برآورد بهای تمام‌شده در کوتاه‌ترین زمان

اهداف نرم‌افزار حسابداری صنعتی چیست؟

budget (3)-min

تعیین، تجزیه و تفکیک درآمد و هزینه موسسات صنعتی

file-min

استفاده از اطلاعات مربوط به حسابداری صنعتی محصولات و نیم ساخته‌های تولیدشده

reduce-cost-min

تحلیل عناصر تشکیل‌دهنده بهای تمام‌شده به‌منظور كاهش هزینه‌ها با حفظ کارایی عملیات

comparison-min

مقایسه عوامل تشکیل‌دهنده حسابداری صنعتی با استانداردها

documents-min

بررسی انحرافات به‌منظور بررسی عملکرد سازمان (حسابداری سنجش مسئولیت)

حسابداری صنعتی مجموعه ای از روش های است که برای به دست آوردن اطلاعات و اطلاعات با استاندارد ها مورد استفاده قرار میگیرد. کاربرد اصلی حسابداری صنعتی برای مدیریت شرکت ها می باشد و کمک می کند تا مدیران برنامه ریزی دقیقی داشته باشند.
نرم افزار حسابداری مدیریت یا همان نرم افزار حسابداری صنعتی، کمک می کند اطلاعات دقیقی از تمام مسائل مالی، طبقه بندی اسناد مالی، ثبت کردن این اسناد و نحوه گزارش آنها در اختیار داشته باشید و این موضوع در تمامی مجموعه ها اهمیت دارد و اهمیت آن در مجموعه های بزرگتر، بیشتر خواهد بود.

سیستم حسابداری صنعتی

سیستم حسابداری تولید / صنعتی، تمامی تراکنش ها و عملیات های مالی تولید کننده را مدیریت می کند. اکثر سیستم های حسابداری تولید، در ماژول های مختلف ارائه می شوند که شامل مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، برنامه ریزی نیازهای مواد (MRP) و نرم افزار اجرای تولید (MES) می شود. این مجموعه کامل از ماژول ها، اغلب به عنوان یک سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی ERP نامیده می شود و توانایی مدیریت کل عملیات های سازمان را دارد. در برخی از نرم افزار های حسابداری صنعتی، ممکن است امکاناتی مانند، پشتیبانی سفارش فروش، خرید و … وجود داشته باشد. برای شرکت های تولید کننده، ماژول هایی که هزینه تولید و کنترل تولید را به دست می آورند نیز می تواند مناسب باشد. این ماژول ها به تولید کننده امکان محاسبه هزینه واقعی پروژه بر اساس تجهیزات، نیروی کار و مواد را فراهم می کند.

نرم افزار حسابداری صنعتی برای چه کسب و کاری مناسب است؟

نرم افزار حسابداری صنعتی، عملکرد مشابهی با نرم افزار بهای تمام شده شماران دارد. طراحی حسابداری صنعتی به شکلی است که مجموعه های مختلف با ابعاد کوچک تا بزرگ، می توانند به راحتی برای بهینه سازی فعالیت های حسابداری خود، از آن استفاده کنند. البته با در نظر گرفتن کاربرد ها و امکاناتی که در سیستم حسابداری صنعتی در نظر گرفته شده، بهتر است تا برای مجموعه های تولید، کارخانجات، فروشگاه های زنجیره ای و … مورد استفاده قرار بگیرند. تمام مجموعه های تولید میتوانند برای محاسبه بهای تمام شده و برنامه ریزی سیستم های حسابداری خود، از حسابداری صنعتی بهره ببرند. ماژول های مختلف در نظر گرفته شده برای سیستم های صنعتی، سازگاری زیادی را در مجموعه ها دارند و قابلیت جا به جایی اطلاعات در آنها فراهم است. همین موضوع نیز باعث می شود اطلاعات از بخش های مختلف در یک مجموعه جمع آوری شده و مدیریت بتواند اطلاعات کامل را در اختیار داشته باشد و تصمیم گیری های دقیقی را بر اساس این اطلاعات انجام دهد.

گزارشات سیستم حسابداری صنعتی شماران

در سیستم حسابداری صنعتی شماران سیستم، گزارش های مختلفی ارائه می شوند که برای فرایند حسابداری صنعتی مورد نیاز هستند. از جمله این موارد می توان به گزارشات زیر اشاره داشت:

  • گزارش انحراف مواد
  • گزارش بهای تمام شده کالای فروش رفته
  • گزارش بهای تمام شده محصولات
  • گزارش ساعت کارکرد و دستمزد
  • گزارش مغایرت جذب دستمزد و سربار
  • گزارش مصرف مواد در هر مرکز
  • گزارش سود و زیان و فروش کالا (حاشیه سود کالا)