IBMبزرگترین مشکل دنیای رایانهها را حل میکند
شماران سیستم – شرکتIBMتصمیم خود را در این زمینه نهایی کرده است و قصد دارد با سرمایهگذاری ۳ میلیارد دلاری طی ۵ سال آینده بزرگترین مشکل رایانهها را حل کند.
شرکت IBM اعلام کرد که با سرمایهگذاری بالغ بر ۳ میلیارد دلار قصد دارد بزرگترین مشکل رایانهها را از میان بردارد.
به گزارش شماران سیستم، بزرگترین مشکل کنونی رایانهها مربوط به تراشه آنها و مواد تشکیل دهنده تراشه میشود و زمانی که تولیدکنندگان تراشه قصد دارند اندازه آنها را از ۱۴ نانومتر به ۱۰ و ۷ نانومتر تغییر دهند، ماده اصلی تراشه نمیتواند فشار وارده را تحمل کند و خرد میشود.
بیشتر صنایع بر این باورند که تراشههای ۷ نانومتری در دهه ۲۰۲۰ وارد بازار جهانی میشوند و هماکنون زود است که بتوان در این زمینه اقدامی را انجام داد.
اگرچه طراحان و مهندسان برای تغییر تراشههای امروزی تفکرات فراوانی را در سر میپرورانند، اما باید گفت هنوز هیچ یک از آنها موفق نشدهاند مشکلی را در این زمینه برطرف کنند.
اما به جز فناوری ۷ نانومتری، قوانین فیزیک نیز محدودیتهایی را ایجاد کرده است و محققان به راحتی نمیتوانند با استفاده از مواد نیمههادی ضمن کاهش اندازه تراشهها، توانایی و مقاومت آنها را افزایش دهند.
اما شرکت IBM روز گذشته اعلام کرد که تصمیم خود را در این زمینه نهایی کرده است و قصد دارد با سرمایهگذاری ۳ میلیارد دلاری طی ۵ سال آینده مشکل یاد شده را به طور کامل از میان بردارد و شرایط لازم برای تولید تراشههای کوچکتر با توانایی بالاتر را فراهم آورد.
“سوپراتیک گوها”(Supratik Guha) مدیر مرکز “علوم فیزیک” در شرکت IBM در این خصوص گفت: «به طور پایه فناوری سیلیکون به گونهای پیش میرود که ما میتوانیم تمام نوآوریهای خود را مبتنی بر آنها ارائه دهیم.»
بخشهایی که IBM قصد سرمایهگذاری روی آنها را دارد شامل رایانههای کوانتومی، رایانههای مبتنی بر سیستم اعصاب انسان، فوتونهای سیلیکونی، نانوتیوبهای کربنی، گالیم آرسنید، ترانزیستورهای کممصرف و گرافین میشود.