نرم افزار BPMS

نرم افزار مدیریت فرایند کسب و کار BPMS

نرم‌افزار BPMS مدیریت فرآیندهای کسب و کار شاتو (BPMS: Business Process Management software)، یک راهکار مدیریتی می‌باشد که بواسطه ابزارهای تولید شده توسط شماران به‌صورت پیشرفته‌ای قابل پیاده‌‌سازی می‌باشد. در این راهکار، ابزارهای شماران به کمک مدیران سازمان آمده، به‌طوریکه می‌توانند تمام فرآیندها و رخدادهای سیستم را مشاهده و در صورت نیاز مدیریت نمایند. از طریق گزارشات ارائه شده این سیستم می‌توان تصمیم‌گیری‌های استراتژیک سازمان را محقق نمود.
بدیهی است که هرچه ابزارها و نیز تحلیل‌های انجام شده توسط سیستم قویتر باشد، سیستم BPMS می‌تواند گزارشات دقیق‌تر و کاربردی‌تری در اختیار مدیران قرار دهد. از طریق نرم‌افزار مدیریت فرآیندهای کسب و کار، می‌توان در زمان و هزینه صرفه‌جویی کرد و سیستم سازمانی را در بهترین حالت پیکره‌بندی نمود.
نرم‌افزار BPMS شماران، می‌تواند اطلاعات مناسب را جهت اصلاح یا تغییر کاربری گلوگاه‌ها، با تشخیص گلوگاه‌های کاری در فرآیندهای مختلف سازمان، مانند: فرآیندهای درخواست، تولید و خرید و فروش، در اختیار مدیران بگذارد. به‌طور مثال، می‌توان در فرآیند خرید و در چرخه تامین مواد، سرعت تامین و خرید را از طریق این سیستم استخراج نموده و آن را بهبود بخشید؛ زیرا کندی این فرآیند می‌تواند منجر به عدم تولید و تحویل به‌موقع محصول و یا مواد اولیه مورد نیاز سازمان باشد.

این ابزار با قدرت تغییر و تنظیمات پیشرفته و همچنین امکان چند زبانه بودن می‌تواند در هر شرکت اعم از شرکت‌های داخلی و خارجی به‌منظور هوشمندسازی فرآیندهای کسب و کار به‌ راحتی استقرار و پیاده‌سازی گردد. لذا با توجه به قابلیت‌های مذکور می‌توان در زمینه‌ صادرات این نرم‌افزار به کشورهای مختلف اقدام نمود.
نرم افزار BPMS شاتو براساس آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا طراحی و تولید شده است. تاکنون نرم‌افزار مدیریت فرآیندهای کسب و کار شاتو (BPMS) در شرکت‌های مختلفی اجرا و پیاده‌سازی گردیده که این موضوع خود نشان دهنده موفقیت در تولید زیرساخت‌ها، رویکردها، تفکرها، تحلیل‌ها و ابزارها می‌باشد و آینده‌ای بسیار خوب برای این نرم‌افزار متصور است.

برخی از مزایای شاتو BPMS ShAuto​

بهره گیری از بستر متن باز Open Source با استفاده از پلت فرم .netcore مایکروسافت
عدم وابستگی به سیستم‌عامل و امکان استفاده از تمامی سیستم های عامل خانواده لینوکس
امکان استفاده از بانک های اطلاعاتی مختلف مانند Oracle و SQL
اجرای نرم‏افزار در محیط وب (Web Based)
استفاده از تکنولوژی پیشرفته آنگولار 5 Angular و Type Script
انعطاف پذیری با صفحات واکنش‌گر(Responsive) باقابلیت انطباق خودکار در تبلت و تلفن همراه
جلوگیری از بارگذاری مجدد صفحات و افزایش سرعت انتقال اطلاعات Single Page Application
سازگاری با نرم‏افزارهای کاربردی تلفن همراه Mobile Apps
سرعت بارگذاری بالای صفحات بر بستر وب و ویندوز با متد MVC
گزارش ساز قدرتمند و ابزار هوشمندی تجاری BI

قابلیت‌های نرم افزار BPMS ShAuto

مدیریت فرایندهای کسب و کار “شاتو” BPMS

ایجاد، ذخیره، بازیابی و ویرایش گردش‌ کار و فرآیندها به‌صورت گرافیکی، تعریف کامل فرآیند، اتصال چارت سازمانی به فرآیند و …

مدیران کسب و کارهای کوچک و بزرگ، می‌توانند با استفاده از سیستم مدیریت فرایند، تمام رخدادهای سیستم را مشاهده و در صورت نیاز آنها را مدیریت کنند. با استفاده از گزارش‌هایی که در نرم‌افزار BPMS شماران سیستم ارائه شده، می‌توانید تصمیم‌گیری‌های استراتژیک سازمان را انجام دهید.

در صورتی که نمی‌دانید نرم‌افزار مدیریت فرایند کسب و کار شماران سیستم برای شما مناسب است یا خیر، می‌توانید درخواست دریافت دمو از کارشناسان ما داشته باشید و بعد از بررسی و تست بخش‌های مختلف نرم‌افزار bpms، نرم‌افزار را خریداری و بر روی سیستم خود اجرا کنید.

آموزش نرم‌افزار BPMS کار سختی نیست. توضیحات مورد نیاز در مورد این سیستم، توسط کارشناسان شماران سیستم ارائه می‌شود. همچنین، در صورتی که سوال یا ابهامی برای شما به وجود بیاید کارشناسان ما آماده ارائه پشتیبانی به شما هستند.

نرم‌افزار BPMS مدیریت فرایند کسب و کار چیست؟

مدیریت فرایندهای کسب و کار یک چالش بزرگ در اکثر سازمان‌ها می‌باشد. بسیاری از صاحبان کسب و کار فکر می‌کنند که نرم افزار BPMS هزینه سنگینی برای آنها به شمار می‌رود که فقط برای فرایندهای عظیم، ارزش دارد. با این حال باید در نظر داشته باشید که نرم‌افزار مدیریت فرایند کسب و کار برای هر نوع سازمانی با اندازه‌های مختلف، مناسب است. نرم افزار ShAuto BPMS می‌تواند تمامی فرایندهای انجام شده در سازمان را به بهینه‌ترین روش انجام دهد.

مدیریت فرایند کسب و کار چیست؟

مدیریت فرایند کسب و کار یا BPMS، یک رشته سازمانی است که در آن شرکت یک گام به عقب برمی‌دارد و به صورت کلی و جداگانه به تمام فرایندهای سازمان نگاه می‌کند. مدیریت فرایند کسب و کار، وضعیت فعلی را بررسی می‌کند و زمینه‌های بهبود را برای ایجاد یک سازمان کارآمدتر و موثرتر، شناسایی می‌کند.

سیستم BPMS، نحوه ایجاد، ویرایش و تجزیه و تحلیل فرایندهای قابل پیش‌بینی که هسته اصلی کسب و کار آن شرکت را تشکیل می‌دهد، است. هر بخش از این سیستم در یک شرکت، مسئول گرفتن مقداری مواد خام یا داده و تبدیل آن به چیز دیگر است. ممکن است 12 یا چند فرایند اصلی وجود داشته باشد که هر بخش، مدیریت می‌کند.

اهمیت سیستم BPMS

هنگامی که فرایندهای تجاری ضعیف، سازماندهی نشده و سیستماتیک باقی می‌مانند، می‌توانند منجر به آشفتگی شوند. در سطح فردی، افراد تنها یک بخش از فرایند را مشاهده می‌کنند و تعداد کمی از افراد می‌توانند اثرات کامل یک فرایند، شروع و پایان آن، داده‌های کلیدی مورد نیاز و جایی که تنگناها و ناکارآمدی‌های بالقوه وجود دارد را بررسی کنند و ببینند.

فرایندهای آشفته که نرم‌افزار BPMS از آن جلوگیری می‌کند، به کسب و کارها آسیب میزنند و منجر به ایجاد یک یا چند سناریو زیر خواهند شد:

  • تلف شدن زمان
  • خطاهای بیشتر
  • افزایش سرزنش
  • کمبود داده
  • کارکنان بی روحیه

با به کارگیری نرم‌افزار مدیریت فرایند کسب و کار، سازمان‌ها می‌توانند فرایندهای خود را بهبود بدهند و تمام جنبه‌های عملیات را به صورت بهینه، حفظ کنند.

چرخه عمر نرم‌افزار BPMS

مرحله 1: طراحی

اکثر فرایندها در BPMS، شامل یک فرم برای جمع‌آوری داده‌ها و یک گردش کار برای پردازش آن هستند. شما باید فرم مناسب سازمان خود را بسازید و مشخص کنید چه کسی صاحب هر وظیفه در گردش خواهد بود.

مرحله 2: مدل سازی

فرایند را در یک طرح بصری نشان دهید. جزئیاتی مانند ضرب الاجل‌ها و شرایط را اصلاح کنید تا ایده روشنی از توالی رویدادها و جریان داده‌ها در طول فرایندها ارائه دهید.

مرحله 3: اجرا کردن

ابتدا فرایند برنامه BPMS را با یک گروه کوچک آزمایش کنید و سپس آن را برای همه کاربران باز کنید. اطمینان حاصل کنید که دسترسی به اطلاعات حساس را محدود کرده‌اید.

مرحله 4: نظارت کنید

همانطور که در جریان کارها انجام می‌شود، سعی کنید تا مراقب کارها باشید. از معیارهای مناسب برای شناسایی پیشرفت، اندازه‌گیری و کارایی استفاده کنید. (نرم‌افزار شاتو BPMS می‌تواند تمام فرایندها را برای شما انجام دهد!)

مرحله 5: بهینه‌سازی کنید

زمانی که در حال تجزیه و تحلیل هستید، به تغییراتی که باید در فرم یا گردش کار خود انجام دهید تا کارآمدتر شوند، توجه کنید و مراحل بهبود فرایند کسب و کار را در نظر بگیرید.

انواع مختلف مدیریت فرایند کسب و کار (BPMS) چیست؟

نرم‌افزارهای BPMS را می‌توان براساس هدفی که در خدمت آنها هستند، طبقه بندی کرد. در اینجا 3 نوع نرم‌افزار BPMS را مورد بررسی قرار داده‌ایم:

BPMS یکپارچه محور

این نوع از سیستم مدیریت فرایند کسب و کار، فرایندهایی را مدیریت می‌کند که در درجه اول بین سیستم‌های موجود شما (مانند نرم‌افزار ERP) بدون دخالت انسانی زیاد، حرکت می‌کنند. سیستم‌های مدیریت فرایند کسب و کار، با محوریت یکپارچه سازی، اتصالات گسترده و دسترسی API دارند تا بتوانند فرایندهایی را ایجاد کنند که سریع حرکت می‌کنند.

BPMS انسان محور

سیستم مدیریت فرایند کسب و کار انسان محور، برای آن دسته از فرایندهایی است که در درجه اول توسط انسان اجرا می‌شوند. این موارد اغلب دارای تاییدیه‌ها و وظایف مختلفی هستند که باید توسط افراد انجام بگیرد. این پلتفرم‌ها در روابط کاربری دوستانه، اعلان‌های آسان و ردیابی سریع، عالی هستند.

BPMS سند محور

این راه حل مدیریت فرایند کسب و کار، زمانی مورد نیاز است که یک سند (برای مثال یک قرارداد یا یک توافق‌نامه) در قلب فرایند باشد. آنها مسیریابی، قالب بندی، تایید و امضای سند را در حین عبور وظایف در جریان کار فعال می‌کنند. نرم‌افزار BPMS می‌تواند عناصر هر یک از این موارد را با هم ترکیب کند.

ویژگی‌های نرم افزار BPMS

اکنون که میدانید چرا استفاده از یک نرم افزار BPMS تقریبا ضروری است، در اینجا لیستی از ویژگی‌هایی که نرم‌افزار مدیریت فرایند کسب و کار خوب، باید داشته باشد را برای شما آورده‌ایم:

  • ابزار نمودار فرآیند بصری
  • طراحی فرم با رابط کاربری ساده
  • کنترل دسترسی مبتنی بر نقش
  • پشتیبانی موبایل
  • ویژگی‌های قدرتمند برای مدیر
  • ورود به سیستم (SSO)
  • ادغام با سیستم‌های نرم افزاری موجود
  • گزارش‌ها و تحلیل‌ها
  • عملکرد برای پایگاه‌های کاربران بزرگ
  • دارای معیارهای عملکرد فرآیند

تمام این ویژگی‌ها و بسیاری دیگر از قابلیت‌های کاربردی را می‌توانید در نرم افزار ShAuto BPMS یا نرم‌افزار مدیریت فرایند کسب و کار شماران سیستم پیدا کنید.

مزایای ادغام BPMS 

در اینجا برخی از مزایای اصلی استفاده از نرم‌افزار BPMS ایرانی شماران آورده شده است:

  • به دست گرفتن کنترل فرایندهای سخت و شلوغ
  • ایجاد، نقشه برداری، تجزیه و تحلیل و بهبود فرایندهای کسب و کار
  • اجرا عملیات‌های روزمره با کارایی بالاتر
  • تحقق اهداف سازمانی بزرگتر
  • حرکت به سمت تحول دیجیتال
  • بهبود و بهینه سازی عملیات‌های در هم